Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Sunday, September 20, 2009

Sticky Note This week....

Get This from CyArena.com

Salam buat blogger sekalian...

Cida, Zamani and little baby in Mummy's tummy (heheh nak jugak) ingin mengambil kesempatan di sini untuk Mengucapkan Selamat Hari Raya, maaf zahir batin buat pembaca sekalian... Sekiranya ada salah dan silap keterlanjuran kata dari kami, kami mohon jutaan ampun dan maaf... Sesungguhnya kami juga manusia biasa yang tak lepas dari melakukan kesilapan...

Semoga kalian berbahagia dia Aidilfitri ini... dan yang nak balik kampung tu hati2 di jalan raya... This year aku beraya di belah Zamani kat Kedah... so to relative ku di Melaka and Singapore... I'm gonna miss you all... salam Aidilfitri and ampun dan maaf dari me and Zamani...

Salam Aidilfitri dari Cida and Zamani...

The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

11 comments:

cinderellatulin said...

salam lebaran dari cin sekeluarga buat cida,bro zamani n baby dlm peyut ....semoga bergembira di hari mulia ini...

Ernie said...

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN YER MAK BUYUNG

Deqna said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Cida dan keluarga juga. Mohon ampun maaf atas salah dan silap selama perkenalan kita yer..

Sori dah lama tak bukak blog, hari ni baru dapat baca sumer. Zamani demam ker? Now dia dah ok?
Get well soon yer. Apapun cida pun jaga kesihatan gak yer..

tahun ni beraya kat kedah yer? syok nya... jalan jauh.. kiterang ni hanya beraya di sini saje kot..

Ayen said...

Selamat Ari Raye,maaf zahir dan batin dari ayenmuda n family...

~CiK LaDy AnGeL vs DeViL~ said...

selamat ari raya 2 cida & family...
maaf zahir & batin...
:)

Hasra_Razali said...

Selamat Hari Raya Aidilfitiri
Aku rasa tahun ni dr awal lagi, bnyk sgt dah kita bersama susah dan senang...aku berterima kasih bnyk2 sgt di atas segala2nya..di dalam kita selalu bersama tu,aku mohon maaf kalau ada salah silap dlm berkata2 dan bergurau senda...Maaf zahir dan batin..:-)

Anonymous said...

ko mmg saje xnk beraya spore.nk lari bagi duit raya anak aku kan....hahaha..ko tak leh raya tahun ni sbb tak poser...kuiuikui...nak ngamuk ah tu.ingat baby woi,.saboooooo -zy

pearl'E.J said...

Selamat hari raya maaf zahir batin tu cida n hubby jugak yer.. :)

NeenaAnuar said...

Salam Aidilfitri buat Cida sekeluarga... moga lebaran ini disambut meriah hendaknyer...

Neena & Anuar pun nak mohon maaf sekiranyer sepanjang perkenalan kite andai ade terkasar di mana2... baik dari segi perbuatan atau pun percakapan..

SELAMAT HARI RAYA... MAAF ZAHIR BATIN DARI KAMI... ~NEENAANUAR~

Anonymous said...

Selamat Hari Raya AidilFitri, Maaf Zahir Batin buat kak cida n husband..semoga lebaran kali ni lebih bermakna buat semua..t.care ye..;) -AzyAzfa-

Ena Qaisya said...

sukicida...
camat menyambut ari rayo.. ena mintak maaf slama kita berkawan kot2 ena ade wat ko tersinggung ke..ena mintak maaf ye sukicida.. jaga diri k..