Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Thursday, May 14, 2009

Adehhh lupa sudah

Ok entry suke2....

Aku lupa jugak yang aku dah kawin dengan Mr Zamani... pagi tadi aku kunci jam pukul 630 pagi... giler kentang menyediakan sarapan tuk suami la konon...tak la masak... sediakan apa patut je... hahah ambik masa setengah jam...ko bayangkan kalau aku masak... mau ambik masa 2 jam?


Tu oklah lagi... ari ni suami ku call aku tuk dptkan fax number sbb fax dia tak leh gune...dah dpt... than terpikir...

"Macamana aku nak bagi dia ni... alah kena jumpa lagi la ni...." Nasib baik aku tak call or SMS dia tanya macammana nak pas benda tu bagi diakan....

Tetiba teringat....

"Kan satu umah....bodo!!!!" Wakakak aku lupa aku dah jadi housemate plusss roomate sekali!!!!


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

11 comments:

Liyanaroxx said...

Hahahaha...kak cida nih apalah~!! dah jadik asben akak pun leh lupa lagik~!!

chempaka said...

pn.cida, kite hanimun tempat yg sama laaaaa.....

Deqna said...

hahaha camne leh lupa nie?? baru baper hari kawen kan..

HasraRazali said...

Hahaha...nasib ko tak msg kt dia lagi ek...buat kang dia reply.."tak pe la,yang...ptg ni B jmpa ayang..." :-))

NeenaAnuar said...

jgn lupa nama en. zamani dah lar cida yer... mcm kes yg org yg lupa nama tuh.. hehehe..

Suki Cida said...

Liyanaroxx
aah la... tu pasal... tetiba ilang ingatan

chempaka
ha yer ke?!!! adeh kalau tahu leh hanimum together2... heheheh

Deqna
aah la... barutak sampai seminggu dah lupa

Hasra
dia balas gitu ok lagi... kalau dia tinggi suara? confirm gaduhkan?

Neena Anuar
hahaha aah kan... tak la sampai ke situ... tapi mana tahu... mamat tu sendiri lupa nama dia, apa lagi nama org lain... hahahah

lie_nurulz said...

wakakak..nak tergelak baca cite akak nih...

tido mlm sesama pun lupa...hehee

Suki Cida said...

lie_nurul
tu la... bangun tido pun kadang2 terpikir asal dia ada kat situ... takut jugak mak ayah marakan... tapi bila tersedar baru ingat aku isteri dia... hahahah

xaty_D said...

hehehhe...ape la kak long nie..da jd wife pon leh lupe lg ke?..hehehe..kalo kak long anta msg..slow je along reply "ayang..bg kt umah je k"..hahahaha...ape la kak..

Suki Cida said...

xaty_D
tu la... bengong sikit... hahaha... dah biasa sorang kat umah... and for past 5 month dok kuar jumpa along, so benda tu routine...bila kawin baru 5 hari tak terpikir dah kawin... heheheh.

Superstar said...

itu perkara yg biasa terjadi ketika baru berkawin. hahahaaa