Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Monday, May 25, 2009

Weekend @ putrajaya

Hujung minggu lepak Putrajaya... Thanks to Zamani... muaks muaks kat dia kerana nak juga stay umah mak aku selama 3 hari... suci sungguh! kekalkan yer sayang...

Hari sabtu aku tak kerja... terima kasih kepada TNB sbb nak buat selengara dr kul 10- 6 ptg... maka opis tutup... plan awal nak tido Shah Alam on friday nite...tapi ibu mertua ku ada hal, maka kami dtg lepak je... bila Zamani kata tak perlu tido Shah Alam... aku pancing dia... ehem ehem...goda sikit lebih kurang... lentok sana sini...apa lagi lemah la tu! Okkkkk lepas gi umah mak... tido la umah mak eden....

Takut jugak...lama tu 3 hari hari... sbb ahad pun tido sbb ayah gi Johor... so nak anta didi gi sekolah... Zamani main setuju je... tak pikir pun terus cakap, kita anta didi gi sekolah pagi tu baru balik klang.... wahhhh gitu! abang ipo yang prihatin...

Jumaat sampai je tengok kereta kak ina ada... cis perempuan ni... dia pun dtg sama???? oklah tu... dia tu nama je sepupu aku, tapi wajib bagi dia sebulan sekali mesti dtg umah aku...dtg menyemak umah ibu kan... heheheh...jangan mara eh Marina! Tapi tak pa... sekurang2nya diorg ni tahu la diorg sayang mak aku... kesian jugak tengok ibu ayah... ada cucu pun mak bapak bz... so anak2 sepupu aku je la rapat dengan diorg... uhuk! tak pa eh ibu... anak along tiap2 minggu along post sana! uhuhuhu....

Hari Sabtu... ambik cikgu Hery di KLIA.... yahhhh my bro sudah pulang... ni pun sama, nak lepak putrajaya dulu... kuikuikui...so jejak kasih la dengan si Marina kat umah aku...


welcome home cik herry!

Gambar sendiri mestilah wajib!

Hubby's Hand... bz dengan game manager football dia...

Org cuti2 bervanja-vanja dengan isteri, dia tetap dengan game dia... tak pa giler game ok... jangan giler lain... aku naik giler kang!

Than lepas tu Abang Nizam call pulak... sajer nak dtg melawat umah baru ibu kat putrajaya... Zamani dengar Naufal dengan Nazmi nak dtg... hapy la... dia mmg minat sangat2 layan dua org tu... ahak! dia kata budak2 tu buas! And dia suke budak2 yang lasak macam diorg... mmg mati aku!Kenapa???? Anak org oklah... anak sendiri mau semput akukan... heheh sbb tu mak ayah naufal dengan nazmi, badan maintain jo.... satu latihan yang baik!

Nazmi yang macam tak bermaya je... kelakor... dia tak kelip mata pun sbb malu... pluss dia baru bangun tido... so bateri tak active lagi.


Mak long bual dengan ko pun, ko tak jawab eh mi!!!!

Si abang pun tak mo berbual... senyap je...

Tapi pak longkan juara pujuk ati budak2... sekelip mata je bila diorg dengar lagu ultraman, dua dua tak tentu arah nak tengok apa yang ada kat lappy tu... terutama si Nazmi... tersear terus dr kemurungan....

Obses dengan ultraman Dyna.

Comel je kan???? Pak long nak tengok ultraman lagi.... kuikuikui...layannnn

Cik gu herry mengunakan pendekatan yang dia sebagai seorg guru, mengambil perhatian budak-budak ni


Ok perbincangan adik beradik... walaupun tak cukup koremkan? Tak pa.. yang pasti aku happy... ibu and ayah pun happy bila anak2 buah pun berkumpul sama.

Macam aku, aik beradik tak ramai.... tapi yang membuatkan kemeriahan tu bila sepupu2 aku dtg umah... and kak ina being such wonderful person more than cozen sister to me... dah macam adik beradik... ibu dengan ayah pun kalau diorg tak dtg dag tercari-cari... that why amira dengan amirin rapat dengan family aku...

Cuti sekolah nak dekat.... kak ina???? tak posting anak2 mung ke sini?!!! hehehehe

Hubby pun nampak happy je tak kekok nak bawak diri... i like! kuikuikui



The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

4 comments:

HasraRazali said...

Kak Ina mmg seorang yg sgt friendly pun...even Hasra yg 1st time jmpa pn, rasa terus mesra ngn dia....mmg best dpt sepupu sepapat yg sekepala and understanding..:-)

Suki Cida said...

hasra
dia lebih dari seorg kakak sepupu... i can share everything wit her... even zamani pun dah mesra alam dengan dia... :P

Superstar said...

wah, penuh activity hujung minggu kau. best giler. tapi kak ina kau memang best pun... hahaha..

Suki Cida said...

superstar
aah la... penat gile ok! nasib baik tak gilo...