Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Wednesday, June 3, 2009

Kad sudah ready maaaaa

Kad jemputan sudah siap... wah teruja teruja... sangat cantik (mata aku la) kad ni mmg dah dlm pakej kampung pengantin tu... so jangan la banyak bunyik nak lawa lawa...tapi bagi aku dah cukup dah ni... i like

Kasik zooooommmm sikit!


Yang best tang ni.... maklum la kami berdua anak sulung... hua hua hua... so tak ada bezanya kalau letak anak sulung... ngeh ngeh ngeh... kalau kat kad tu letak cucu sulung pun ok... sbb both of us cucu sulung... tapi aku kena bagi kat side singapore je la... kat melaka aku cucu yang ke 5.... tak sesuai tul! Mak ngah ambik rekod dr anak pertama sampai anak ke 4 baru aku terkedek2 nak kuar... ahak! Salahkan ayah sbb kawin lambat... heheheh...

1st julai...kad akan menyusul ok... jangan risau2... anda akan di jemput... but of coz la limited yang nak dtg je aku jemput... kalau tak nak, mengada nak minta kad kawin, aku gigit kamu!
Tunggu eh! Rasa-rasa kalau aku bersanding tuh... bertiga ke berdua? wakakaka... mana2 pun wa ok!korang nak kata apa, sila kata eh... Zamani sendiri tak banyak bunyik... so kenapa korang nak risau?!!! Sila jawab...


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

10 comments:

A D I A said...

kampung pengantin yg kat mana ek? kat setapak ke kat penchala? my cousin dulu kwin yg kat setapak tu.. cantik sgt tempat tu :)

Suki Cida said...
This comment has been removed by the author.
Suki Cida said...

adia
yup di situla nanti akan berlangsung ;)...hopefully tempat tu cantik macam u cakap...i tak pernah lagi tengok wedding kat situ.

Suri said...

mana kaddddddd.... hantaq kat aku cepat. tapi address sudah lain eh.. rumah semenyih.. :p

p/s: yeap, kad tu lawa. ala2 songket! nice!

Suki Cida said...

superstar
aku hantar by hand tak leh ke? ahahaha... kedekut stem siot! eeehhh ko pun nak ke? ko kan VVIP...

HasraRazali said...

Kenapa 1 july? bkn 1 august ker?

Suki Cida said...

hasra
kalau 1 aug aku edar kad... rasanya2 siapa nak buat? hahahaha... 1 july edar kad sayangggggg

xaty_D said...

jgn lupa jemput zaty juga ye kak..hehehehehe

Suki Cida said...

xaty_d
bukankah anda adik pengantin??? hua hua hua... ok,nanti akak suruh mak bagi zaty kad kawin satu...

NeenaAnuar said...

sannteekk card! ala2 tradisional gituu.. I like! kenduri nanti kat klang yek?