Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Wednesday, June 3, 2009

Ranjang Mawar

Dengar lagu ni eh... macam best... ari tu aku dengar lagu ni... tapi tak tahu apa tajuk lagu ni... hari ni gatai tangan cari lagu tetiba jumpa lagu ni... dengan pantas aku cari kat you tube sbb kat Imeem tak leh nak copy code, pastu bila preview separuh je... mana leh ni nak marah ni! turn mud jiwang korang...yang putus cinta jangan sedih2 eh...panjang lagi perjalanan korang selagi tak kawin... so kuatkan semangat... and have more and more faith, dlm dunia ni, hidup kita berpasangan. Lambat atau cepat jodoh pasti ada... tapikan tetiba rindu rindu rindu...erk... lu org pikir sendiri yah... ahak! kang aku sebut korang sakit perut cirit berit pulak... ahak!

Motip gambar?! Aku suke la... nak tatap muke laki akukan? jeng jeng jeng... takkan laki kamu, kamu dan kamu? Sesuai ke???? heheheheh

Dah petang gini baru nak jiwang.... layannnnnnnn


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

5 comments:

Che Ta said...

fotostat muka abak kan? so u know in 20 yrs what he'l look like hehe

Suki Cida said...

CHE TA
yah... habis muke abak...kan anak abak... semua folo abak... kahkahkahkah...bole bayangkan... not bad la eh bila dia tua...hahaha...

Deqna said...

haruslah rindu laki sendiri kan....

xaty_D said...

skali pandang mcm fahrin ahmad...skit je lah..hehehehe

Suki Cida said...

deqna
hahah harussss

Xaty_d
ha? akak nak pengsan... *pengsan kejap* fahrin ahmad???? buaya tembaga itu yang ko maksudkan? muahahahah... seyes,along lagi hansem... hua hua hua... sbb tu akak terpikat hua hua hua