Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Friday, September 4, 2009

Busu Din

Ikutkan aku malas nak update entry... sbb emosi terganggu oleh perkara pagi tadi... tapi now dah ok... pikir balik, aku pun jadi bodos sbb layan org macam tu... hehehe... pedulik la,kan... *dush dush* kat informer aku...thanks alot mak cik! Aku mmg tak pernah masuk blog budak ni, ko bagi tahu ada entry, aku terus baca at last aku teremo sendiri... hawau u! uhuhu... tak ada niat nak sakitkan hati reader yang lain... sori yer... teremo lak pepagi...
Anyway... today!!!! Bye bye busu din... Mira kehilangan tempat bermanja suda.... wakaka... malam ni berlakula lagi adegan lalak melalak... mmg tiap tahun ku tengok adegan indah ini, kan Jay kan??? wakakak...anyway Jay will be back on December... sbb buat practikal kat Malaysia... gud gud... kalau Mira melalak lagi malam ni, ku tak tahu la nak kata apa Busu Din oiiiii...

Today, lepas buke, terus gi umah ibu... ayah poyo je cakap tak nak gi tau... kang dia terpacak kat KLIA... flight Jay kul 12.30 malam... so may be duduk umah ibu kat Putrajaya, than aroun 10 gerak ke sana... balik, tido Putrajaya... tak larat aku nak balik Klang... lagi pun Zamani tak kerja on Sat... so pagi sabtu hantar aku gi kerja, kalau tak ku tinggalkan kamu kat sana, wahai suami ku... muahaahah...

Zamani ok je... Sabtu kerja! bosan sehhhh... balik kerja, ku menyemak umah MIL aku plak... kih kih kih...

So Jay... we'll c you tonite... ehem ehem... kasi ingat dengan Marina, apa dia kena buat... ahahaha... aku nak cipta sejarah potong kek kat KLIA 4 tahun berturut2... hahah bole???


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

3 comments:

fealize_eleanoer said...

x yah emo dgn org yg camtu yang...

ntah hape2...kalo x suke nk baca kenapa lepak kat blog u kn?

pegi jauh2 suda...u r not invited here.

farewell jay!

Hasra_Razali said...

Have a safe journey to Jay..:-)

Suki Cida said...

Fealize
yah tu la pasal... nak emo2 tak kisah, tapi tersentap tulis kat entry sendiri? Motip???? hahahah ku lebih kurang je, motip ku nak kasi dia sodar sikit

Harsa
thanks kak hasra