Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Friday, September 4, 2009

Ohhh panjang cerita la pulak

Pasal isu tersentap... meh aku balas... bagus tul informer aku tu... bagi tahu aku, dia balas lak entry kat blog dia...

"Kalau tak leh nak terima org komen, asal gi open box komen tu...." sumething like that...

Let me clear here... siapa yang tersentap sekarang??? ko ke aku??? pastu kata tak nak masuk blog ni ... masuk jugakkk.... cari pasal nampak????

Ko tu, masuk blog org, owner blog reply komen, nak jadi isu lak... shu shu... gi jalan jauh2.... jangan bikin ati aku panas... meh sini... actually ada reader yang membalas komen ko, tapi sbb nak jaga hati ko, aku delete komen hamba Allah ni...and now you saying aku cari pasal????

Org2 gini tolong la jangan cari pasal dengan aku... u have problem with me, email me, ym me! Asal nak berlagak suci baik??? aku tak faham tul... kecik je isu... u want to make the isu big... fine! Ko je ada reader... aku tak adalah... u are not invited to coment... only member, family and relative... ko tergolong dlm golongan mana?

Oh aku tak hingin nak masuk blog dia tu... tapi biasakan, aku banyak je informer... bila dia kata wei... dia cari pasal dengan ko... hati aku panas la... nampak je baik, iklas komen, guponya idok yer...

Dah mau sembahyang... hati panas... yer aku emosi... takkan org cari pasal nak diam...sori ar...





The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

6 comments:

Che Ta said...

oitt.. now siapa yg jadi batu api ni??
dah la bulan posa tak baik

Suki Cida said...

Che ta
hahah tu la pasal... informer lagi mau cerita bikin panas eh... but dia kena sebelah kak long... hahah jap lagi jumpa informer tu mmg kena tampo laju2 gak ni, sbb dah tahu cek ni gini, baran lagi mau simbah minyak....

Deqna said...

apa cer ni cida??

takpe2 sabar byk2 yer.. bulan poser nie...

fealize_eleanoer said...

ish ish ish,,,,

lalat mmg byk dimana2 rupenye...

u pon kena pakai tudung saji la yang...mcm i!

hkhikhikhik!

Fadhlina Budiman said...

Aiyok!mmg panas pun..

Sbr yeh,Cida

Suki Cida said...

Deqna
alah biasalah deqna... daku melayan budak tak matang... hahah kesannya aku pun tak matang...wakakak dila gelakkan diri ku

fealize
tu la... rasa nak beli je tempat pukul lalat tu...menyemak je masuk umah org... kan yang?

Fadlina
tau tak pa yang