Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Friday, September 4, 2009

Ada org tersentap pulak....

Agree tak kalau aku cakap, blog kita, kita punya suke la nak tulis apa... tapi!!! pembaca, yang memberi komen, do pls respect, tak banyak.... sikit pun jadi la,kan...aku tak pernah suruh or promote korang to come to this page... baca, bz bodi pasal me and my family ke apa... blog aku adalah tuk tatapan aku sendiri, my family and relative... sbb relative aku jauh2... sbb bagi aku tulis blog ni mendekatkan aku dengan diorg... tak lebih tak kurang... aku masuk blog korang pun sbb sajer suke2 nak baca... yang aku tak suke, aku tak akan masuk... buat apa??? buat dosa jekan??? Aku mmg tak faham betul mereka yang tak suke... menyampah dengan life org tu, tapi sibuk nak tahu... bagi sebb sikit apasal??? asal nak menyemak baca???

Tahu pun blog tu cerita individu... than tak suke... korg komen suka suki korang je... (sori eh ada komen yang aku tak approve sbb takut perang lak kat sini, aku tak nak cari gaduh or cari pasal...maaf sekali lagi) bila jawab ada lak terasa... harus ingat... blog! ye... suka la nak tulis apa pun... korg komen sikit pun korang tak perasan,kan, eh penulis ni marah tak? penulis ni geram tak? penulis ni kecik ati tak? when you drop ur komen, i deserve to reply and terima la... tak kisah la berapa sen pun pandangan korang, and as for that, terima juga berapa sen pandangan aku... that all...panjang2 cerita macam budak2 asal?

Pikir la... 'aku dah tak nak masuk blog dia lagi' ada aku kisah??? Anda tak perlu dtg ke blog ni, dan sama jugak aku pun takkan dtg blog kamu... anyway aku mmg tak pernah pun baca atau ikuti cerita dan blog dia ni... so pagi tadi ku call seseorg, sajer nak gosip pepagi sblm start kerja, dia bagi tahu tahu pasal benda ni, so ku masuk la jugak tadi kejap, nak tahu apa yang si penulis ni tulis... pagi2 buat hati ibu mengandung bengkak??? so this is the entry... ko buat tuk aku, aku buat tuk ko plak... ha informer ku??? ko tak mo bagi tahu kawan mu itu???

Cari pasalkan aku? To much la... this issue dah banyak kali, but aku diam je... paling tak pun, ku komen terus kat muke Zamani...kalau tak puas hati sangat2... tapi bila satu tahap aku rasa benda kecik korang nak besar2kan... thats toooo much already...benda kecik sangat! tak patut jadi isu pun, tapi buat isukan?

Sori la siapa yang terasa... kedatangan kamu tak ku undang... pemergian mu jugak tidak ku halau... so sendiri pk... nak ambik sangat sampai ke hati, go ahead...



Oh statement dia ' Menceritakan dlm kain sendiri tu' ... aku rasa apa aku tulis is just my love story... ada ke aku cerita kisah lucah aku dengan suami aku sendiri kat sini??? Ada ke??? Jawab sikit!!! Ada aku burukkan suami aku??? Keluarga aku??? In law aku??? Did i mention anything bad about them???? Kalau ada, org yang pertama tegur dah tentu suami aku sendiri, korg tak yah nak susah2 tegur aku. Grow up sikit... penulisan tu kasi matang...jangan ingat hang je ada hati dan perasaan, org lain tak ada... faham!



The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

6 comments:

Hasra_Razali said...

shu..shu....pergi itu sang langau! biarkan kami aman bersama "half blood princess" ni..ko bukan keturunan princess sbb tu ko nk sentap2..hahaha...ada setuju?

lidasyah said...

dah la cida.. biarkan.. kalau org tak suka tak per la..

be a happy mother k... cheer...

NeenaAnuar said...

errmm.. biasa lah cida.. ade jer kat mana2 pun lalat2 taik niee.. just ignore them lar... cheer up keh!! :D

nasaoji said...

kak, jgn tension2..jg kesihatan diri n baby...

Ernie said...

amboiii garangnya ibu ni... saye ke buat salah? kalau ade sorry yer

Suki Cida said...

Hasra
ok aku setuju!

lidasyah
thanks dear

neena
aah... tu la memula tu tak leh nak pk lak... dok layan, ku pun jadi bodos jugak

Nasoji
Sure yang... ahhahah teremo lak...hehehe

Ernie
hahah tak ada la... jagan risau k