Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Wednesday, June 17, 2009

Baby balqiss

Lama Zy tak drop komen kat blog aku... kihkihkih... bz mother tu... baca tapi tak drop komen... ahak! Tengok facebook... dah besar anak dia... baru ku tahu dia penternak yang berjaya... tak habis buat stok susu tuk anak dia... kah kah kah.... ko dengan pidah boleh berBESEN... dia pun sama... umah dia melambak2 stok susu... eshhh aku kata org... tunggu sampai aku jadi diorg... tu la kerja part time akukan?Tapi cerita ku di sini pasal Baby Insyira Balqiss (ku belasah je kalau ejaan salah)

Erkkkkk ni yang aku suke ni... kot2 kalau ada anak, mau Zamani buat macam suami ZY... ehem ehem... lelaki tak dpt perempuan pun jadi la... Balqiss confirm macam mak dia ar! Garang... hehehe... tunggu Zy betapa sesaknya bila ko nampak balqiss main pasir, main bola, macam kita dulu... ahak! Baru ko tahu kenapa mak ko urut dada selalu... kih kih kih....

Baby sekarang semua besar2... seram aku... Balqiss sebulan mude dari Rayyan... waaahhh Rayyan tengok ni confirm seram ni... asal minah ni sama beso dengan aku ni... ahak!


Alah comeiiiii very the manja... i like

Suke gambar ni... cute... like father like doter... muke balqiss muke ZY 100%... kalau muke Zy... kira muke aku la jugak... tak bergitu tatak ku? ahak! nak juga share... tak malu... buat anak sendiri... *Kelip kelip kat Zamani....* Nak satu... bluek!

NOTA KEPALA :- Nak minta maaf kat Zamani sbb buat dia risau lately... really sorry... thanks jugak komen2 korang semua... yang membuka mata dan menaikkan semangat aku... tak sedar attitude aku tu buat Zamani risau... kan aku very the manja... hua hua hua... now should not think to much about that... macam Zamani cakap, macamana aku bersungguh doa tuk dapat jodoh, macam tu jugak aku kena bersungguh doa tuk cepat dapat baby... apa pun boleh la tersenyum sikit sbb sampai sekarang hehehehe aku masih belum cuti... tapi aku tak leh nak happy sangat, takut frust nanti... and i know Zamani will always be with me... again! thanks darling... i lap you la!


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

1 comment:

Zuraida jemain said...

anak tu kan rezeki dari allah.. tunggu je la dan jangan putus2 doa.. insyaallah akan berlambak macam aku nie ...kui kui kui