Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Wednesday, June 17, 2009

Coba






Dengar lagu ni kat blog Cik Hasra... cik Hasra layannnn lagu jiwang nampak? ahak?! Anyway menarik perhatian aku sbb Faizal Tahir fav suami ku... boleh kata fav ke? dia mmg suke la kalau faizal buat show ke apa ke... teruja...ahak!






But story di sebalik lagu ni, aku teringat si Rayyan... kalau dengar lagu ni dia suke ooooo... tergelak2... siap ikut sama membebel apa tah...kalau stop nanyi dia kerut dahi dia... kih kih kih... dah terkenan pak long ke? uhuk!



Anyway rindu la dengan si Rayyan... rindu sangat2... meh rayyan ikut mak long dodok klang nak?

Mama hang ni kedokut gambar... mms la... boleh Rayyan fofuler kat blog mak long, kan kan kan? Tapi persoalannya... blog mak long ni fofular ke? ahak! tak pa... janji mak long tahu ada org baca *wink wink*




The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

4 comments:

Farah said...

ni latest gamba rayyan ke?? dah pandai senyum tgk kamera...makin encem!

Che Ta said...

heh budak dobot!!
cubetttt eh

HasraRazali said...

Wahh..rayyan minat lagu CUBA?? hehehe

Cida Zamani said...

farah
bukan senyum sahaja... pakej... nak bual pun ada... cume tak faham apa dia mau...

che ta
hahah pipi boyot...

harsa
sila tahu... heheheh