Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Wednesday, June 17, 2009

Nak buat ke tak nak????

Erm benda dah ada dlm tangan... cume takut nak buat...dari tadi aku dok baca instruction tapi tak berani nak buat.... Zamani siap cakap, kalau tak berani nak buat jangan buat... aku bukan apa, sekali test positive kang gi klinik to double confirm tak ada lak... kecewa pulakkan?

But Zamani cakap....

"Ayang... kita kena percaya qada dan qadar...have more faith. Kalau gi cek klinik tak ada...means tak ada rezeki... ada ke tak ada ke, i tetap sayang u...sama je... "

Ermmmm... ok nak gi sekarang... wish me luck!!!!


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

4 comments:

NeenaAnuar said...

Good Luck...

Moga ur result will be POSITIVE.. POSITIVE.. & POSITIVE!! :-)

Deqna said...

yerr... harap2 sumernya POSITIF.....

yg penting jgn berfikiran negatif.. OK

HasraRazali said...

Alhamdulillah...kalau ada rezeki..tp sekiranya tidak....anggap blm ada rezeki yer..apa2 aku pn doakan yg POSITIF utk ko...mmmuuuaaahhh:-))

Che Ta said...

kak, for best result test pagi2 lepas bgn tido, use the first urine
actually bila period you due? kalau 16hb, hari ni baru 2 day lapse, most prob tak berapa nmpk
kdg2 blur je garis tuu
and u have to force yourself to make up the line hehe (sebab nk jugak kata ada kan haha, i did that! ;-p
then tak puas ati next 2 day nk kena buat test lagi.. until u got the clear visible line to satisfy yourself hihi