Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Monday, June 8, 2009

Rayyan!

Lately aku rindu rayyan... ermmm tah bila jumpa si kecik tu lagikan? Pidah bagi tahu Rayyan tak sihat, batuk, selsema dan demam... mak dia yang setengah giloz tu kata anak dia batuk comel dan dia suke tengok Rayyan batuk... ko giler ke apa!?

Me,ibu dengan ayah riso la dengar dia sakit, tapi tak leh nak dtg sbb umah ramai org, plus pidah dengan shaiful gi jelebu last week.


Nak bual dengan Rayyan dia mud tak baik... mmg suara habis serak... mmg dia tak reti nak cakap, tapi tiap kali aku call, Pida letak kat dia, dia akan respond dengar suara org... kali ni dia tak nak...


So pidah MMS his pic tuk mak long so that boleh hilang rindu... Pak long hanya boleh polok aku je when ever i told him, really mis that budak kecik...





Mama Rayyan took this pic last two week... time ni dia dok bebel apa tah time aku call... sangat teruja dengar dia bersuara...mulut macam mak ko jugak eh! tak leh diam... mak long gigit nak?


Gambar terbaru... pidah sent pagi tadi... adehhhh cilakok tul pidah tulis "Mak long tak nak jumpa saya?!!!"
Ermmmm bila nak jumpa dia eh?



Gambar ni waktu dia dlm pantang dulu... baru aku nak publish kat sinikan... oh time ni i masih anak dara lagi... ahak! motip pemberitahuan???? teeeeettttttttt.... no motip! suka hati aku lakan nak tulis apa pun... kui kui kui


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

6 comments:

HasraRazali said...

Hingga ke saat hari ni, aku masih lum dpt nampak, Rayyan ni ikut mama dia ke papa dia...kan...:-)

Suki Cida said...

hasra
oh rayyan muke mak dia... potostat pidah time baby... sama macam ni... but of coz skin kaler import ayah dia... wakakak...

Che Ta said...

berdasarkan gambar2, rayyan mcm ikut muka kazen2 kaklong jek..? taktau la kita pun tak penah tgk muka in person lagi

Superstar said...

eh rayyan mcm dah susut sikit la.. maybe sbb dia sakit kot..

Suki Cida said...

CHE TA
confirm tengok muke hery tukan??? cik gu kapit tu... wakaka... tu la muke mamat tu tapi telah di tolak pakai oleh mak ayah dia... muahahahah

Suki Cida said...

superstar
atau may be sedang berdiet macam mak dia... hahahah... bdn susut tapi pipi makin naik... aku pun kompuse!